O nama

Osnovna djelatnost 

Torbarska radiona “VUK LEATHER” osnovana je 1972. godine. Djelatnost ovog obiteljskog obrta je isključivo proizvodnja kožne galanterije. Svojom proizvodnjom i kvalitetom, radeći s više javnih poduzeća i ustanova prepoznatljivi smo u cijeloj domovini. Obrt se od jednog osnivača i vlasnika Vladimira Rešetića razvio u pogon od 11 djelatnika, uz dva naučnika iz svakog razreda škole za tekstil, kožu i dizajn.

Primarna paleta proizvoda radione je poslovna galanterija, poslovni pokloni izrađeni od kože i umjetne kože (poslovne mape, adresari, planeri, termineri, rokovnici, razni etui itd.). Uz to ponosni smo na svoj program alatnih kožnih torbi za sve vrste majstora. 

Izrada po narudžbi

U mogućnosti smo izraditi artikle po narudžbi i uzorku, ili prilagođavamo svoje artikle željama kupca. Osim tih proizvoda izrađujemo široku paletu promotivnih kozmetičkih torbica od raznih umjetnih materijala. Jedno od područja proizvodnje je i šivanje raznih vrsta platna, kao za pekarsku industriju, vreća za novac i dokumentaciju itd.

Uz navedene proizvode nudimo i uslugu sitotiska, zlatotiska i slijepog tiska.